АКАФИСТ НЕУПИВАЕМАЯ ЧАША СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Еже ко временному житию потребное вмале полезно есть, но паче сих о сухости сердец наших восплачем, о братие, и исцеления страстей наших просити потщимся, греховное житие свое окаявше и горних даров тепле возжелевше. Слыша Господь тяжкия скорби, вопли и плач жен, стариц, детей, сродницы коих обуреваеми суть пианственною страстию, дарова им Твою, Владычице, икону, от неяже вси притекающии обретают утешение и радость духовную и вопиют Ти со слезами:. Радуйся, град Серпухов благословением Твоим осенившая; радуйся, в пределех Московских славу чудес Твоих показавшая. Не послужиша твари Богомудрии паче Создавшаго, но огненное прещение мужески поправше, радовахуся поюще: Добавить комментарий Отменить ответ. Радуйся, яко о Тебе радуется и торжествует ангельский собор и человеческий род; радуйся, яко Твоя слава превосходит похвалы земныя и небесныя. Радуйся, кротким сиянием Твоим мрак грехов и мглу страстей наших разгоняющая; радуйся, души наша любовию к Тебе и Сыну Твоему исполняющая.

Добавил: Dousida
Размер: 60.24 Mb
Скачали: 28736
Формат: ZIP архив

Радуйся, моления грешников не отвергающая; радуйся, призывающим Тя Свою небесную помощь ниспосылающая. Радуйся, коемуждо, во всякой потребе просящим, полезная дарующая; радуйся, бесчисленныя щедроты всем подающая. Тропарь, глас 4 Д несь притецем, вернии, к Божественному и пречудному образу Пресвятыя Богоматере, напояющия верных сердца неупиваемою чашею Своего милосердия и людем верным чудеса показующия, яже видяще и слышаще, духовно празднуем и тепле вопием: Придай крепости, твердости и постоянства в моем чистосердечном решении освободиться от пьянства.

Радуйся, глубину милосердия Твоего грешным показующая; радуйся, отчаянных и безнадежных ободряющая.

Радуйся, души всех озлобленных умягчающая; радуйся, на помощь Тя призывающих и имя Твое славящих спасающая. До посещения обители увлекался пьянством и курением, но не придавал этому никакого значения. Церковь, в нейже икона Твоя пребывает, Богородице, акафистт недугов телесных и душевных является, веры же учительница и неверия явная обличительница.

Акафист Пресвятой Богородице в честь Ея иконы «Неупиваемая Чаша» (новая редакция)

Все упование людие, страждущии недугом пианства, на Тя, Владычице, возлагают, Приклонися к немощем и страстем нашим, кто бо нас, грешных, изведет от рова погибели и нищеты духовныя и телесныя, аще не Ты, Владычице; сего ради, приклонше геупиваемая пред Твоим пречистым образом, вопием Ти тако:.

  АГЕНТСТВО ТЧК НЕЧИСТЬ В ПОМОЩЬ СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Если человеку, который хочет излечиться от пьянства, вдруг захотелось выпить, а воды под рукой нет, необходимо 3 раза повторить: Радуйся, глубину милосердия Твоего грешным показующая; радуйся, отчаянных и безнадежных ободряющая. Радуйся, чаше ччаша и безсмертия, ко вратам вечныя жизни нас приводящая; радуйся, источником нетления и радости жаждущия души напояющая.

Вития человечестии недоумеют восхвалити по достоянию славное, Владычице, иконы Твоея явление, ниже мы, грешнии, от скверных устен наших возможем принести достойное похваление Заступнице нашей.

Икона Божией Матери «Неупиваемая Чаша»

Правоверно чтущи Тя, Царицу всех Бога, и Твоей чудней иконе святей любезно покланяюся, вопиющи: Хотя человек некий возблагодарити Тя, Владычице, за исцеление от недуга пианства, украси Твою пречудную икону, Богомати, во граде Серпухове пребывающую, из глубины сердца воспевая Богу: Радуйся, обуреваемым страстьми тихое пристанище; радуйся, оружие, во брани мысленней противныя поражающее.

С трудностями добирался солдат до назначенного места. На ней изображена Богородица с поднятыми руками, в центре расположена чаша, а в ней виден Иисус Христос. Радуйся, под тяжестию греха пианства падающих Матернима рукама Твоима возставляющая; радуйся, благодарственныя дары не отвергающая. Посмотри на себя, что с тобой стало!

Кондак 11 П ение наше смиренное, от полноты любви и усердия Тебе приносимое, не презри, Чистая, и не отврати от отчаявшихся и страждущих недугом пианства лика Своего, но помози им же и нам очиститися от всякия акафаст греховныя, да возможем достойно и праведно пети Богу: Радуйся, скоропредстательная Помощнице усердно к Тебе притекающих; радуйся, благосердная Услышательнице молений наших.

Радуйся, миро благовонное всему миру; радуйся, горо, вся осененная Божеством. Читать молебен возможно вдвоем в чаща либо в собственном доме. Но к чудес виновней Тоя иконе зряще, ангельски воспоем, глаголюще: Радуйся, милости сокровище нам открывающая; радуйся, милосердие к падшим являющая.

  АЛЕКСЕЙ АБВОВ КИБЕРПАНК СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО

Радуйся, в неможении нашем нас утверждающая; радуйся, облегающий нас облак страстей скоро разгоняющая.

Акафист иконе божией матери неупиваемая чаша

Радуйся, от мучительнаго недуга пианства страждущих избавляющая; радуйся, к искреннему покаянию и вразумлению призывающая. Радуйся, моления грешников не отвергающая; радуйся, призывающим Тя Свою небесную помощь ниспосылающая.

Радуйся, заступлением Твоим от суеты мира сего многомятежнаго нас избавляющая; радуйся, приражения страстей плотских отражати нам помогающая. Вода освященная и елей от лампады иконы Твоея святыя недуги неисцельныя, Богородице Дево, врачуют и неуппиваемая с верою приемлющим во исцеление и спасение бывают; сего ради Тя, Целительницу, ублажаем, и чудеса Твоя, от иконы Твоея явленная и присноявляемая, славим.

Акафист Божией Матери Неупиваемая Чаша это сильная молитва от алкоголизма — Философия

Чтобы присоединиться к чтению акафиста иконе «Неупиваемая чаша», вам нужно зарегистрироваться в «Доброусте» то есть, на сайте, на котором вы сейчас находитесь.

Приклонися к немощем и страстем нашим.

Однако вскоре в одном из проходов храма был обнаружен образ с изображенной на нем чашей, а на обратной стороне иконы значилось — «Неупиваемая Чаша». Мы же, видяще таковое о нас грешных попечение, с благоговением вопием Ти:.

Известная верных еси помощница и всяких благ подательница, Пречистая Дево, иконою бо Твоею чудотворною неисчетныя милости просящим подаеши и вся спасаеши, иже Тебе верно вопиют от души: Ниже мы, грешнии, от скверных устен наших возможем принести достойное похваление Заступнице нашей.